Arrangementen:

De Gulle Boergondiër beschikt over een heerlijk Boergondisch gesorteerd aanbod van arrangementen. Onderstaande arrangementen zijn uitermate geschikt in combinatie met uw verblijf in de kegelza...

» Lees verder...

Volg de Boergondiër!

De Gulle Boergondiër
Zuiderblokken 1
9523 TL Drouwenermond
Tel: 0599 - 61 88 92

Buffet

Herfstbuffet.... Gij zult genieten!

Het buffet van De Gulle Boergondiër bestaat uit met zorg geselecteerde, bij voorkeur lokale, ingrediënten.
Deze worden met liefde en geduld voor u klaargemaakt. De Gulle Boergondiër staat voor eten zoals het hoort:  zonder haast en met zorg bereid.
U kunt van het buffet genieten op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.
Voor groepen vanaf 20 personen zijn, in overleg, andere tijden mogelijk.

Prijzen:
Volwassenen                 : € 28,95 excl drankjes   /      € 38,95 all-in*
Kinderen 0 t/m 2 jaar     : gratis                            /      €7,50 all-in*
Kinderen 3 t/m 11 jaar    : € 2- per levensjaar      /      € 2,50 per levensjaar all-in*

* all-in: inclusief drankjes voor een duur van maximaal 3 uur m.u.v buitenlands gedistilleerd en Maallust bieren.

Per reservering kan er voor één mogelijkheid gekozen worden; of het hele gezelschap all-in of het hele gezelschap buffet met drankjes apart berekend. 


Buffet:
Voordat u aan het buffet begint wordt u bij ons ontvangen met een schaal met overheerlijke boeren lekkernijen, waarna u een pannetje heerlijke ouderwetse boerensoep op tafel geserveerd krijgt. Dit alles vergezeld door echt ovenvers boerenbrood en onze befaamde kruidenboter.

Vooraf:
- Romige bospaddestoelensoep met een vleugje truffel
- In bierbeslag gefrituurde uienringen met aïoli
- Canapé met gerookte zalm en roomkaas
- Drents nagelholt
- Boerenbrood met kruidenboter

Koude gerechten:
- Huisgemaakte eiersalade
- Schotel met mediterrane ham- en worstsoorten
- Gerookte haringfilets
- Pepermakreel
- Grote cocktailgarnalen
- Diverse tapas
- Griekse olijven
- Huisgemaakte waldorfsalade
- Compôte van pompoen en appel
- Rabarber met bosbessen
- Pastasalade met gerookte kip en pesto
- Tomatensalade met mozzarella en basilicum
- Een knapperige komkommersalade
- Tutti frutti
- Huisgemaakte krieltjessalade met rundvlees en prei
- Salade van rode bietjes met geitenkaas

Warme gerechten:
- Een kruidige runderstoofschotel met rode wijn, zilveruitjes en najaarsgroenten
- Malse schnitzeltjes met spek, ui en champignons
- In katenspek verpakte varkenshaasmedaillons met een rijke saus van ui en champignons
- Huisgemarineerde spare-ribs
- Heerlijk gekruide kipkluifjes
- Rijstschotel met aromatische groenten en ras el hanout
- Scaloppa gorgonzola
- Malse kipsaté
- Provençaalse gambaschotel
- Foliepakketje met Noordzeevis en garnalen met prei en kruidenboter
- Gebakken aardappelen met een uitje
- Witlofrolletjes met kaas en ham
- Kinderhapjes
- Oosterse curry met kip
- Bospaddestoelenlasagne met Italiaanse kazen
- Frites
- Wisselende seizoensgroenten
- Gegratineerde aardappeltaart

Dessertbuffet:
- Salade van vers fruit
- Warme kersen
- Warme vanillesaus
- Chocolade mousse
- Griesmeelpudding
- Vruchtenkwark
- Oma’s arretjescake
- Chocolade muffins
- Mini taartjes
- Bananen eclairs
- Roter grutze
- Meloen en ananasparten
- Huisgemaakte boerenjongens en -meisjes
- Een keur aan schepijssoorten
- Diverse huisgemaakte chocolade lekkernijen
- Slagroom
- Diverse toppings en koekjes